Vi stiller DBU instruktører til rådighed. Dagen handler selvfølgelig om fodbold, men med fokus på motorisk koordination og stationstræning med fodboldlege. Dette vil danne rammerne om en forhåbentlig hyggelig dag med børn og voksne.

Der er mad og drikke pause fra 11.30 til 12.00. Så forældre er velkommen til at tage madkurven med.

Instruktørerne står for opvarmningsøvelser og organiseringen af stationerne. Instruktørerne deler plastiklamineret øvelsesbeskrivelser ud til stationsforstanderne. Derefter går de rundt med råd og vejledninger, til både spillere og trænere.

Det betyder, at vi kræver en træner pr. hold samt at holdets forældre er med på banen, da børn i alderen 6-8 år kræver en vis tryghed og sikkerhed for at kunne udfolde sig optimalt. Ligeledes optimeres børnenes udbytte af træningen ved, at de hver især medbringer deres egen hjælpetræner.

Rent praktisk bliver stationsforstanderen stående og sikre at øvelsen afvikles og gennemføres efter DBU principper for børnefodbold. 

FOKUS/TEMA: Fodboldkoordination, glæde via fodboldlege og stationstræning.

Tilmelding senest den 12. august 2019 til Maibritt i DBU Lolland-Falster administrationen på mail: maim@dbulolland-falster.dk indeholdende klub, antal spillere, telefonnummer og mailadresse på kontaktperson og endvidere træneren/trænernes navn/navne. 

Find indbydelse her og andre praktiske oplysninger.