Stor og banebrydende undersøgelse på vej

Ligestilling, diskrimination og seksualitet er blandt temaerne, som DBU skal undersøge i en ny, stor kortlægning af diversitet i dansk fodbold . Svarene skal komme fra både bestyrelse og politiske udvalg, klubformænd, spillere og dommere, og det er afgørende, at så mange som muligt bakker op om undersøgelsen.

Stor og banebrydende undersøgelse på vej
I 2017 støttede landsholdene op om kampagnen 'Spark homofobien ud af banen'. Nu skal temaet seksualitet i dansk fodbold undersøges nærmere. Foto: fodboldbilleder.dk
Af: DBU Kommunikation

DBU’s bestyrelse har besluttet at kortlægge diversiteten i dansk fodbold. Altså skabe et overblik over bl.a. køn, alder, etnicitet og seksualitet i fodboldens fællesskab.

Kortlægningen følger anbefalingerne fra DBU’s politiske kommission (2017) og Kvindekommissionen (2018).

Fodbold er for alle, og en kortlægning kan give en vigtig viden om, hvordan vi bedst muligt fastholder medlemmer og samtidig sikrer, at nye føler sig velkomne i fællesskabet.

Kortlægningen gennemføres af Kantar Gallup ved hjælp af et spørgeskema, som sendes direkte til et udsnit af danske fodboldspillere.

Er du en af de tilfældigt udvalgte, der modtager spørgeskemaet, vil vi opfordre til at besvare spørgeskemaet. Svarene er 100 procent anonyme, men vil være meget værdifulde for DBU og medlemsudviklingen fremover.

Log ind