MENU

5:5 Træningsstævner - elektronisk tilmelding

Vi forsøger hele tiden at gøre livet, som frivillig leder og træner lettere, hvorfor vi har gjort det muligt, at tilmelde hold elektronisk til vores 5:5 træningsstævner ...

5:5 Træningsstævner - elektronisk tilmelding
Mere fleksibel tilmelding til 5:5 hverdagsstævner

Vi har tidligere udsendt vores indbydelser til vores 5:5 træningsstævner elektronisk via e-mail. Det har fungeret fint, men det kræver, at vi har den korrekte e-mail adresse på klubbens kontaktperson / træner. 

For at nye trænere også kan holde sig orienteret er det også muligt at finde indbydelserne til vores 5:5 træningsstævner elektronisk på hjemmesiden og på sin smartphone. Se mere her.

Elektronisk tilmelding

Da der hele tiden i en dynamisk fodbold verden sker udskiftning af e-mail, kontaktpersoner, trænere osv er det nu også muligt at tilmelde sig elektronisk via vores hjemmeside. Vi håber derfor, at flere personer i klubberne, kan se vores stævner og gøre det mere fleksibelt at tilmelde sig.

Kvittering til klubbens kontaktperson

For at sikre at klubberne har styr på tilmeldingen kræves det, at der på tilmeldingen oplyses navnet på klubbens kontaktperson, hvortil der sendes en e-mail med oplysninger om klubbens tilmelding.

Hvis I foretrækker at sende en tilmelding, som I plejer pr. e-mail, så er det i foråret stadigvæk muligt til mboe@dbulolland-falster.dk ... men hvorfor ikke prøve den nye elektroniske tilmeldingsformular her.

God fornøjelse.

Har du spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte Martin Boesen på mobil 2042 5171 eller ovenstående e-mail.

Log ind