Tilmelding til "Hovedet, Kroppen, Klubben" i foråret 2020 er åben - skal din klub være med?

Alt I, som klub skal gøre, er at invitere jeres lokale skole og få en kontaktperson fra klubben til at vise rundt og fortælle om klubben til de fremmødte elever.

For jer som klub giver deltagelse i aktiviteten mulighed for at invitere op til 100 indskolingselever og op til 60 udskolingselever. Du kan læse mere her

Maribo har afprøvet ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ konceptet
Maribo har bestemt ikke fortrudt, at de afviklede DBU-aktiviteten ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ i samarbejde med en lokal skole. Faktisk fik 13 unge fra udskolingen efterfølgende lyst til at blive frivillige i fodboldklubben fra Lolland.  

”Den bedste aktivitet, DBU nogensinde har lavet!” - Så kontant lød evalueringen Marina Pedersen, ungdomsformand, i Maribo Boldklub, efter DBU den 15. maj afviklede den nye aktivitet ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ i klubben. Aktiviteten foregår i samarbejde med den lokale skoles indskolings – og udskolingselever, som inviteres over i klubben til en dag med fokus på foreningsliv og frivillighed.

”Men det geniale ved ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ er, at dagen starter med et undervisningsmodul, hvor udskolingseleverne oplæres i rollen som instruktører. De får en introduktion til blandt andet differentiering af øvelser alt efter niveau, og så skal de ud og prøve det i praksis, da de er ansvarlige for de forskellige stationer som de små elever skal igennem på dagen. Jeg blev overrasket over, hvor gode 7.klasses-eleverne egentligt var til det - det vil mange voksne også kunne lære noget af”, beskriver Marina Pedersen.

Læs mere her ...

Positive tilbagemeldinger fra klubberne i 2019
I 2019 har i alt 90,1% af de deltagende (40) klubber fået nye spillere til træning på baggrund af at have afviklet `Åben Skole´ dagen i den lokale klub. Derudover har 72,2% af klubberne fået positive tilkendegivelser i forhold til at blive frivillig i deres klub.  

I evalueringsrapporten for Hovedet, Kroppen, Klubben 2019, har flere klubledere da også rost konceptet, og tiltaget.

”Vi mener at dette er det bedste tiltag DBU har lavet i mange år, da der er masser af læring på forskellige parametre, og minimalt arbejde for klubberne, så alt i alt super godt” – Citat fra evalueringsrapporten.

”Vi fik en rigtig god oplevelse. Gode instruktører og et koncept der fungerer uden at der skal afsættes mere end en enkelt person fra klubben hele dagen.” – Citat fra evalueringsrapporten.

”Den stolthed, der lyste ud af de børn, der allerede spiller i klubben - den gjorde opmærksom på hvor gode ambassadører indskolingselever faktisk er.” – Citat fra evalueringsrapporten.

Tourplan 2020
Tourplanen for foråret 2020 er ikke lagt endnu, men datoerne hvor det er muligt at ønske en 'Åben Skole' dag kan ses her

Tilmeld jer idag
Tilmeldingen er åben, og du finder tilmeldingsskemaet lige her

Fodbold Skole Hoved Krop Klub