Datoerne for vores børnestævner er nu klar. Ved at klikke på nedenstående links kan du finde aktivitetskalenderen for foråret 2020 for 3:3 og 5:5, men også for efteråret 2020 (bemærk dog, at vi skifter aldersgruppe for efteråret).

Alle vores stævnerne afvikles i samarbejde med forskellige klubber, hvilket vi er glade for. 

Her er en kort gennemgang af vores udbud:

3:3 Stævner:
Traditionen tro afvikles i samarbejde med lokale klubber de populære 3:3 stævner for U5-U6-U7 og U8 piger. Læs mere under 3:3 Stævner.

Lege/fodbolddag med forældre:
For de helt små - U4 og U5 drenge og piger, vil der i foråret blive afviklet en lege/fodbolddag med forældre, hvor en DBU instruktør vil organiserer træningen. Nærmere information om dato og sted følger. Læs mere under 3:3 Lege/fodbolddag.

Hverdagsstævner:
På udvalgte hverdage afvikles stævner på hverdage for U8, U9 og U10 drenge for niveau A og B, men også som noget nyt i år med C "begynder" stævner. Hvis din klub skal deltage, kan du læse mere under 5:5 Hverdagsstævner

Tema træning med DBU instruktør (Træningsstævner):
Vi udbyder også tematræning med DBU instruktør (træningsstævner), som er en kombination af træning og kamp - helt efter DBU anbefalinger omkring bedre børnefodbold. På disse dage vil en DBU instruktører med hjælp fra de tilmeldte trænere, planlægge træningen efter et tema fra DBUs aldersrelateret træning: ATK 9-14 år. Læs mere under 5:5 Træningsstævner. Som noget nyt kan du via hjemmesiden tilmelde dit hold og klub ved hjælp af vores elektroniske formular: E-tilmelding.

Storstævner:
På udvalgte dage afvikles DBU Lolland-Falsters Storstævner i samarbejde med forskellige klubber. Disse stævner er et tilbud til klubberne, hvor alle klubbens børnehold kan deltage - dog lidt forskelligt fra stævne til stævne. Hvilke rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside. Læs mere under 5:5 Stævner.

Pigedag:
Vi har prøvet før at afvikle pigedage, hvor vi på udvalgte datoer samler flere årgange, så der skabes en rigtig pigedage med masser af aktivitet og masser af hold. Hvilke pigedage, rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside. Følg med på hjemmesiden og vores facebook side.

On-line på vores hjemmeside:
Du kan on-line læse alt om vores børnestævner ved at vælge Turneringer og stævner og Børn U4-U12, hvor vi har samlet alle vores tilbud. Vælg så enten Børn 3:3 stævner eller Børn 5:5 Stævner. Her finder du alt om stævnerne for 3:3 og 5:5 opdelt i Stævnedatoer, Praktiske oplysninger og Spilleregler.

Stævnedatoer 3:3. Klik her.
Stævnedatoer 3:3 (leg/fodbolddag). Klik her.
Stævnedatoer 5:5 (storstævner). Klik her.
Stævnedatoer 5:5 hverdagsstævner. Klik her.
Stævnedatoer 5:5 tema træningsstævner. Klik her.

Alt tilmelding foregår via KlubOffice. Til alle vores populære storstævner  og pigedag sendes der løbende særskilte indbydelser ud, som også findes on-line. Vi vil også i foråret, udgive stævneprogramer her på hjemmesiden, som pdf-filer. God sæson til alle.

Service links:
Læs mere om DBU Lolland-Falster børnestruktur her.

Se en samlet oversigt over de mange børnestævner her ... og de mange deadlines.

 

Spørgsmål?

Maibrith 166X106
Koordinator Maibritt Mathiesen
5:5 aftenstævner 54 82 67 68 50 85 05 26