Dialogmøde tirsdag d. 10. marts kl. 19.00 til 21.00 i Nykøbing F. Hallen med emnet "Hvordan kan vi alle være med til at højne niveauet for vores turnering i Oldboys og Veteran".

Vi vil blandt andet gerne høre jeres input omkring rækkers geografi, niveau 1 og/eller 2, slutspil, flere/færre kampe, forår/efterår/helårs turnering, turneringsstart/slut.

Hvis du/I er forhindret i at deltage, er I velkommen til at ringe eller skrive en mail til Lars Kulle. Vi vil tage jeres input med i det videre arbejde.

Hvis du/I ikke kan deltage er du/I velkommen til at sende en anden repræsentant fra jeres klub/hold.

Til- eller frameldingmail til Lars Kulle senest fredag d. 6. marts 2020, med angivelse af antal deltagere, klub og hold.

Følgende klubber har tilmeldt hold i følgende rækker:

M+32 Oldboys: Errindlev, LUIF, MB, NAB, Rudbjerg, Tingsted, Tirsted IK85, TGB/DMI, Sandby, SIF, Branderslev, Radsted, Nykøbing FC og FC Nakskov.

M+40 Veteran: B1938/VB, FC Nakskov, NAB, B. Frem, SB, Tingsted, ØUB, Horbelev, Nykøbing FC, SIF og TGB.

M+40 8v8 Veteran: Guldborg, LUIF, MB, NFB1, NFB2, Nykøbing FC, Rudbjerg og TGB

M+50 8v8 Masters: Eskilstrup, B1938/VB, Nykøbing FC, NAB/SB, B. Frem, Systofte, Tingsted og TGB.

Mail til klubben: Vi har sendt en mail til klubbens postadresse, Oldboys og Veteran personer. Hvis ikke du er den rette kontaktperson bedes du sende denne invitation videre i din klub (og få rettet kontaktpersonen/adressen i KlubOffice). 

Vi håber på at der er mange af jer, der vil deltage til dette dialogmøde omkring strukturen for Oldboys og Veteran.

Spørgsmål?

Foto 166X106
Administrator Vakant
Hovedansvarsområder: Fællesturneringer med DBU Sjælland, 11 og 8 mandsturneringer, Pokalturnering, Indefodbold turnering senior, Futsal turnering ungdom og senior, Påsætning af dommere og udviklere 54 82 67 68