11 nye frivillige, og flere nye spillere på de forskellige børne/ungdomshold, det var resultatet af en afvikling af Hovedet, Kroppen, Klubben i den midtjyske klub Vridsted IF.

En fantastisk dag
Og spørger man Dorte Clausen, fra Vridsted IF, er meldingen da også, at dagen i klubben, hvor udskolingselever og indskolingselever mødtes, var en fantastisk dag, der bød på både gode oplevelser for børn, unge og voksne.

Læring var der også plads til, og flere af aktiviteterne fungerer i dag som inspiration i træningen.

Nye venner
Det største skulderklap, foruden de mange frivillige, kom de lokale 1. klasser med, da de skulle evaluere dagen med deres klasselærer.

”Vi har haft en fed dag, og vi har fået nye venner fra udskolingen” – lød meldingen, og så er det svært ikke at syntes det var det hele værd, både som skole, klub og frivillige.

Hvad er Hovedet, Kroppen, Klubben?

Hovedet, Kroppen, Klubben er et 3-dages forløb bestående af 3 fagdage, hvoraf den ene dag (åben skole dag) foregår i fodboldklubben. Resten af dagene foregår i skolen.

DBU stiller to instruktører til rådighed på åben skole dagen, til at hjælpe klubben med dagen, og udover at indskolingseleverne denne dag kommer ud at røre sig, så bliver udskolingseleverne introduceret for foreningslivet og får lov at være hjælpetrænere og frivillige denne dag.  

Du kan læse meget mere om konceptet her

Hvordan får i Hovedet, Kroppen, Klubben til jeres forening?

Det kræver blot at I udfylder dette skema  og så er i godt på vej til at tage imod flere frivillige, og flere medlemmer i jeres klub.

Tilmeldingsfristen er d. 11. januar 2021

Hovedet, Kroppen, Klubben og Corona

I kan trygt tilmelde jer 2021’s udgave af Hovedet, Kroppen, Klubben, da det naturligvis kun bliver afviklet såfremt at corona-situationen tillader det. Ved en aflysning som følge af myndighederne anbefalinger, aflyses afviklingen naturligvis og et evt. udlæg refunderes.  

Spørgsmål?

Så kontakt Søren Hørslev Nordtorp på 4634 0745 eller fagdage@dbu.dk