Nu har I chancen for at lege med en fodbold. DBU København og DBU Sjælland er klar med nye eFodbold-turneringer fra den 15. februar og de kommende fem mandage. Tilbuddet er åbent for alle klubber.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle fodboldklubber kan deltage i turneringen. Det eneste det kræver er, at spillerne har en PS4 og FIFA 21. Minimumsalder er 13 år. 

HVORNÅR ER NÆSTE TURNERING?

Første runde af turneringen afholdes den 15. februar 2021 kl. 18:00. Turneringen afholdes over fem mandage med indledende gruppespil og færdiggøres med en finalerunde mandag den 22. marts. Alle runder starter klokken 18:00 og slutter klokken 21:00.

HVORDAN SPILLES TURNERINGEN?

Et hold består af to spillere. Hver spiller én kamp hver mod et modstanderhold.

Turneringen består af fem indledende runder, som afholdes i stævneformat med gruppespil og playoff med single elimination. Top 16 går videre til finalerunden som afholdes med indledende gruppespil og playoff med double elimination. Hele turneringen afholdes online.

PRÆMIER?

Der udloddes præmier til vinderne af de enkelte indledende runder samt til første, anden og tredje pladsen ved finalerunden.

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED?

For at deltage i turneringen koster det 200 kr. pr. hold

TILMELDING

Ønsker du at tilmelde et eller flere hold til Monday Night Efootball, skal du klikker her. Bemærk at det koster 200 kr. pr. hold, og at tilmeldingen først er endeligt registreret, når vi har modtaget din betaling. Det er muligt at melde flere hold til pr. klub. 

Frist for tilmelding er den 11. februar.