En sommeruge med fodbold, nye tricks og gode venner. Det er hvad de fleste forbinder DBU Fodboldskole med. Hvis det kører for jeres klub, er der måske ikke grund til at ændre noget, mens andre gerne vil skrue lidt på tilbuddet, så fodboldskolen bliver endnu bedre i klubben. Med den nye fodboldskole kan begge dele nu blive en realitet.

Giv jeres skole et eftersyn
Jeres medlemmer er klar på flere fodboldskoler hvert år. De små spillere er mere komfortable med en kortere dag på grønsværen. Pigerne har lyst til blive dygtigere sammen med andre piger. Grundene til at ryste posen kan være mange.  Men hvis I gerne vil give jeres måde at holde fodboldskole et eftersyn og måske få endnu flere børn og unge til at løbe på grønsværen hos jer, så kan I sætte ind nu.

Omkring 50 klubber melder allerede nu klar til 2022, så det er nu, at I skal tilmelde jer, hvad enten I kører præcis som vanligt, vil ændre eller tilføje, eller måske I første omgang starter blødt og alene vil forpligte jer en enkelt uge, med mulighed for at bygge mere på senere.

Flere nye koncepter i 2022
Med den nye DBU Fodboldskole følger nu flere smarte ’plug-and-play’-koncepter:

  • Micro: To korte dage fyldt med sjov og inspirerende træning for de yngste.
  • Classic: Fem dage for en bred aldersgruppe af drenge- og pigespillere.
  • Camp: Tre dage med inspirerende og udviklende træning målrettet unge drenge og piger.
  • Byg Selv: Her kan I frit vælge, hvilke årgange og køn I ønsker at invitere med samt tilpasse fodboldskolens varighed.

Fra 2022 bliver det desuden muligt at tilslutte jer til en frugtordning, som I kan få op at stå i samarbejde med den lokale REMA1000.