C-uddannelsen består af i alt 24 timer. Det første trin, C1, er på 10 timer, som henvender sig til trænere af alle aldersgrupper. Det næste trin, C2, er på 14 timer og består af tre aldersrelaterede forløb at vælge imellem. Du vælger det forløb, som passer bedst til den aldersgruppe, du træner.

Både C1 og C2 er bygget op af et forberedelsesmodul, som foregår online. Derudover består C1 af to moduler med fysisk fremmøde og C2 består af tre moduler med fysisk fremmøde. C1 og C2 afsluttes med et online refleksionsmodul.

C1-kurset har udgangspunkt i dig som træner og C2-kurset tager udgangspunkt i spilleren.

På kurset vil der være rig lejlighed til at diskutere fodbold med ligesindede, som træner på nogenlunde samme alderstrin som dig selv. Samtidig indeholder kurset fortsat en stor del praktisk undervisning på fodboldbanen.

KURSUSBESKRIVELSE:
Læs mere om C1 her og om C2 her ...

E-TILMELDING:
Ved skal klikke på ovenstående røde bokse, kan du tilmelde dig kurserne, ved at logge ind nederst i den blå rubrik (MIT DBU). Samtidig må du også gerne sende en mail til Marina Pedersen fra Maribo Boldklub. På forhånd tak.

PRIS:
Kurset er et klubkursus for Maribo BK, men der kan tilmeldes udefra. Det koster kr. 125,00 pr. dag og der afregnes klubberne imellem.

KONTAKTPERSON:
Maribo Boldklub
Marina Pedersen
42591008
Mail: marina63pedersen@gmail.com