Du kender garanteret én i din klub, én som alle kan navnet på, én man går til med spørgsmål, og som er på fornavn med næsten alle børn, forældre og andre i fodboldklubben

ÅRETS FODBOLDLEDER

Prisen gives til en aktiv frivillig eller ulønnet leder, som yder en stor indsat i din fodboldklub.

Vedkommende skal have gjort en markant forskel for medlemmerne, ikke nødvendigvis gennem en lang årrække. Personen skal kunne motivere andre og samle kræfterne i klubben.

Vinder af prisen går videre som kandidat til årets danske fodboldleder i Danmark.

Sidste års modtager på Lolland-Falster: Caster Ravn, NFC.
Se tidligere års modtagere her ...

Indstilling

Indstilling/begrundelse sendes til maim@@dbulolland-falster.dk senest d. 1/11 2021.

ÅRETS FODBOLDKLUB

Prisen gives til en aktiv fodboldklub, som har markeret sig i 2020. Gør din klub noget særligt for at fastholde spillere? Eller for de frivillige? Markerer I Jer i lokalsamfundet? Eller noget helt andet, som gør en forskel for fodbolden.

Alle klubber på Lolland-Falster uanset størrelse og medlemsantal har mulighed for at blive kåret som årets fodboldklub.

Årets fodboldklub bliver indstillet til den nationale kåring som årets danske fodboldklub 2020. Ud af de 6 vindere bliver feltet skåret ned til 4 nominerede klubber, der inviteres til den endelige kåring af årets fodboldklub 2020.

Vinderen af årets fodboldklub indstilles til prisen som årets idrætsforening hos Dansk Idrætsforbund (DIF). Den nationale vinderklub indstilles desuden til UEFA's pris Best Grassroots Club. – En pris som årets klub i Danmark 2019, Frederiksberg Boldklub, løb med.

Årets fodboldklub 2020. Errindlev G&I
Se tidligere vindere her ...

Indstilling

Link til elektronisk indstillingsformular af årets fodboldsklub på Lolland-Falster senest d. 1/11-2021.

”GØR EN FORSKEL PRISEN”

Hvem har ikke en person i klubben m/k som er her og der, måske er usynlig, men laver en masse til glæde for medlemmerne?

Det kan også være en træner som formår at skabe aktiviteter og sammenhold, som er ud over det sædvanlige. Eller kom med jeres bud.

Med prisen følger en check på kr. 2.500,-

Indstilling

Indstilling/begrundelse sendes til maim@@dbulolland-falster.dk senest d. 1/11 2021.

Spørgsmål?

Maibritt 500X319
Koordinator Maibritt Mathiasen
Hovedansvarsområder: Fællesturneringer med DBU Sjælland, 11 og 8 mandsturneringer, Dommerpåsætning, Vinterbold, Kampflytninger, Turneringsbestemmelser, Holdkort support, Kluboffice support, Dommertest/kurser, Intern og ekstern kommunikation, Sociale medier, Ad-hoc opgaver, Børne- og ungeudvalg, Mødekoordinering 54 82 67 68 50 85 05 26