Dermed fortsætter mange års samarbejde indenfor en række kerneområder. Blandt andet indgår ungdomshold fra DBU Lolland-Falster som en integreret del af DBU Sjællands turnering fra U13-U19 drenge og piger.

”Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med henblik på at sikre gode og smidige vilkår fodboldklubberne i vores område, og i særdeleshed klubberne i grænseområdet mellem vores unioner”, siger formand for DBU Sjælland Jakob Koed.

Glæden deles af Gert Lundgaard, der er formand for DBU Lolland-Falster. Han peger desuden på et nyt tiltag, hvor bestyrelserne for de to unioner vil mødes til et årligt fællesmøde ligesom der også vil være årlige samarbejdsudvalgsmøder.

”Jeg er særdeles tilfreds med, at vi har indgået en ny samarbejdsaftale, da det kommer vores klubber til gode, og jeg ser frem til at fortsætte det eksisterende gode samarbejde”, siger Gert Lundgaard.

Samarbejdsaftalen gælder fra den 1. juli 2022 til den 30. juni 2023, og den vil blive evalueret og genforhandlet inden udløb. Tidligere i år forlængede DBU Sjælland samarbejdsaftalen med DBU København for den samme periode.