På fodboldbanerne i Boldklubben Frem i Valby er det ikke til at se, at børnene er sendt hjem fra skole på sommerferie. Mere end 200 fodboldglade børn og unge går nemlig stadig i skole – men nu er det i en skole fyldt med masser af motion, venskaber og sjove oplevelser for de fodboldglade drenge og piger.

Masser af fodbold og gode kammerater

De mange børn er trukket i det røde fodboldskoletøj og har givet sig i kast med nye finter, tricks og ikke mindst nye venskaber på fodboldskolen i Valby.

21-årige Freja Strøm Nielsen er en af dem, der hvert år hiver en uge ud af sommerferien for at være træner. Hun har igen i år glædet sig til at byde børnene velkomne:

”Det er hyggeligt at bruge sin ferie med glade børn, og se hvordan de udvikler sig. Fodboldskolen handler både om fodbold og om fællesskab. Når ugen er omme, er de alle rystet godt sammen. Også dem, der var meget generte og måske ikke kendte andre på forhånd, ” siger hun.

Tusindvis på fodboldskolerne
Det er ikke kun klubben i Valby, der hen over sommeren lægger baner til fodboldskolerne. I løbet af de næste seks uger vil i alt 224 fodboldskoler invitere børn og unge ind i klubberne til nogle gode dage i sommerferien

I alt har 24.013 piger og drenge købt billet. Det er det højeste antal siden 2017.

Køb billet og find den nærmeste fodboldskoler her
Det er stadig muligt at købe billet til DBU Fodboldskolen til uge 28-31, mens salget til de første to uger er lukket. Salget lukker 10 dage, inden den enkelte fodboldskole starter.

Tilmeldingsfrister på sommerens fodboldskoler

  • Uge 26 og 27: Salget er lukket
  • Uge 28: 29. juni kl. 10.00
  • Uge 29: 6. juli kl. 10.00
  • Uge 30: 13. juli kl. 10.00
  • Uge 31: 20. juli kl. 10.00


Fleksible fodboldskoler
DBU Fodboldskolerne kører i udgangspunktet mandag til fredag kl. 9-15. Dog vælger nogle skoler færre og kortere dage, eksempelvis hvis der fokuseres på de yngste årgange, som måske ikke kan koncentrere sig så mange timer hver dag. Som noget nyt vil flere klubber nu også have fodboldskoler i efterårsferien og/eller påskeferien.