Ole han har en lang og flot karriere bag sig, både på og uden for banen.

Han er vild med al sport, og vil rigtig gerne tale om alt fra børnefodbold, hen over hvor dygtige Brøndby er, og så også lige komme med sit besyv med på hvordan det går i håndbold Danmark

Han spillede sin første fodboldkamp som 7. årig – for cirka 69 år siden.

Han har spillet håndbold i det jyske, og var med til at rykke op i 2 division i håndbold på dette tidspunkt og for den bedrift modtog han en Idrætspris i Ribe.

DBU Lolland-Falsters GULDNÅL

Guldemblemet kan af DBU Lolland-Falster`s bestyrelse tildeles personer, der i særlig grad har gjort sig fortjent dertil gennem arbejde, som har været til udpræget gavn for klub eller DBU Lolland-Falster.

Her kan du se, hvem der gennem tiderne har modtaget unionens Guldnål.

LFBU / DBU Lolland-Falster

Han har siddet i børneudvalget i DBU Lolland- Falster og i DBU, hvor han har været med til at sikre implementering af DBU´s daværende nye Børnestrategi, ” Holdning & Handlinger”, som Keld Bordinggaard og Kasper Hjulmand var med til at introducere og præsentere.

Ole var også som instruktør for DBU Lolland-Falster med til at sikre og gennemføre ”Dobbelt medlemskab” i unionens klubber, der dengang – gav piger og drenge mulighed for uændret at være medlem i spillerens oprindelige klub, men også i LFA eller NFC.

NFC

Da alt arbejdet omkring sammenlægningen af fodbolden i NFC skulle planlægges og sættes i søen, stod han selvfølgelig i forreste række, og blev en af 4 konsulenter der skulle være med til og få de to gamle hæderkronede klubbers medlemmer fra B.1901 og B.1921 og trænere til at arbejde sammen for Nykøbing FC. Ole har om nogen stået for et kæmpe stor del af dette arbejde.

Igennem NFC-perioden har Ole stået for DBU Mikrofodboldskole og været skoleleder på afvikling af DBU Fodboldskole samt et hav af andre små eller store opgaver.

Indtil efteråret 2021 fungerede Ole som børnekonsulent i NFC. Efter eget ønske ville han gerne trappe lidt ned, og viderebringe sin viden til en yngre person.

Det har Ole gjort på fornemste vis, og står stadig til rådighed for den nye Børneudviklingstræner for U3-U8 i NFC, ligesom han også sidder i NFC´s sportsudvalg.

Selvom Ole gerne ville trappe lidt ned, så kunne han alligevel ikke sige nej, da han blev spurgt om han kunne træne nogle unge piger, der er startet til fodbold i en sen alder.

Ole er en Ildsjæl, der til tider svært ved at sige nej, ligesom han også kan være lidt konflikt sky, og så elsker han at snakke.

Ole Nielsen er en helt fantastisk fyr, som har brugt en meget stor del af dit liv, på at gøre noget for andre.
Ole har med sit store engagement – været med til at udvikle fodbolden på Lolland Falster – og han beriger stadig mange med hans store erfaring og viden.

Emblemer og nåle, Ole Nielsen

For hans indsats i Væggerløse Boldklub – modtog Ole Kulturprisen i den daværende, Sydfalster Kommune.

I B.1921 fik han 10 års nålen.

I 1989 – modtog Ole DBU Lolland-Falsters sølvnål, ligesom Ole har modtaget prisen som Årets Ildsjæl i Guldborgsund Kommune.

I 2019 blev Ole udnævnt til Æresmedlem i Nykøbing FC.

I 2022 modtager Ole nu DBU Lolland-Falsters Guldnål.