De danske mestre i Gjensidige Kvindeliga. Og intense dyster fra NordicBet Liga og 3F Superliga.
Der er masser af muligheder for at blive forkælet med fodboldoplevelser i Haderslev og Herfølge. For medlemmer og frivillige fra moderklubberne til HB Køge og SønderjyskE, er der gratis adgang mod fremvisning af et medlemskort i Fodbold app’en, og det bliver benyttet i stor stil.

Automatiske kort i klubbens farver 

Et sort og blåt med svanen som baggrund. Og et gult og blåt med den ikoniske hærfugl, som mange måske husker fra mesterskabssæsonen i 2000. Begge med et ’Gyldigt’, dansende hen over skærmen.

Sådan ser de kort ud, der dribler gennem tælleapparaterne på Capelli Sport Stadion, ved forårets mange kampdage for herre- og kvindeholdet i HB Køge. Ved sæsonåbneren i Gjensidige Kvindeliga – Supermatchen mod Brøndby IF – havde mindst 140 medlemmer og frivillige fundet vej til tribunen.

Spillere fra Herfølge Boldklub og Køge Boldklub, frivillige og bestyrelsesmedlemmer har via DBU's app 'Fodbold', fået spillet deres helt eget digitale medlemskort ind på telefonen, som afspejler deres rolle i klubben. Nye medlemmer får det automatisk, og melder man sig ud, forsvinder kortet igen.

Med det i hånden, er der gratis entré til dansk fodbold fra øverste hylde.

Det gør det lettere at skabe relationer mellem moderklub - og den professionelle afdeling, mener Head of Women’s Football i HB Køge, Alfred Winther Groth.

”Det er vigtigt for os, at spillere, forældre og frivillige fra moderklubberne er med på rejsen. Med de digitale medlemskort er det blevet lidt lettere at gøre tilbuddet om gratis entré synligt – og se hvor mange, der er med på lægterne,” fortæller Alfred Winther Groth.

De digitale medlems- og fordelskort er udstyret med en QR-kode, som kan scannes, fx ved indgangen til stadion. Det giver i flere billetsystemer mulighed for at følge med i, om tilbuddet bliver benyttet. 

Alt dette er blevet noget lettere, nu da kortene automatisk kommer og forsvinder afhængigt af medlemmets status Henrik Lorentzen, Haderslev FK

Tre spørgsmål og svar om digitale medlems- og fordelskort

Hvad koster det?+

Digitale medlems- og fordelskort koster 3 kr. pr. medlem pr. år med DBU-partnere - eller 5 kr. pr. medlem pr. år, hvis ikke man ønsker DBU-partnere på klubbens kort. 

Der betales ikke for frivillige og andre personer i klubben - kun ud fra antallet af medlemmer registreret i KlubOffice

Prisen er den samme, uanset hvor mange kort, man laver. 

Der er 30 dages gratis prøveperiode. Medlems- og fordelskort aktiveres i KlubOffice her

Kan man have flere forskellige kort?+

Ja, man kan lave lige så mange kort, som klubben ønsker - prisen er den samme. Ved at begrænse adgangen til de enkelte kort, kan man dele de enkelte kort ud til enkelte personer eller grupper, fx medlemmer, trænere og bestyrelsesmedlemmer. 

Kortene kan laves i forskelligt design, hvis man som i Herfølge og HB Køge, har to forskellige logoer og farvekombinationer. 

Find hele vejledningen til at sætte medlems- og fordelskort i gang i KlubOffice her

Skal vi gøre noget for at vedligeholde kortene?+

Hvis I sørger for at ind- og udmelde medlemmer i KlubOffice - og holde listen af personer i klubben opdateret - så sørger systemet selv for at kortindehaverne er opdateret. 

Kortet bliver automatisk tilføjet, når et medlem melder sig ind (hvis man har valgt, at alle medlemmer i klubben skal tilbydes et kort) - og fjernet igen, hvis man bliver meldt ud eller ikke længere er træner eller frivillig i klubben. Det samme gælder, hvis man er 'Kontaktperson' for et medlem med et kort. 

Der er desuden mulighed for, automatisk at lukke for kortet, hvis ikke man har et profilbillede på sin DBU-profil - eller er spærret fra at komme på holdkort, fx pga. kontingentrestance. 

Skulderklap til stadionhjælperne 

I Haderslev Fodboldklub har medlemmer og trænere også gratis entré til SønderjyskEs hjemmekampe i 3F Superliga, der som bekendt bliver til NordicBet Liga fra næste sæson.
Foruden medlemmer og de trænere, der er med til at skabe fremtidens 1. holds spillere, er der også en særlig gruppe af frivillige ildsjæle, som de ønsker at værdsætte i Haderslev Fodboldklub: Stadionhjælperne.

”Vi vil gerne gøre lidt ekstra for de gode folk, der hjælper til omkring kampene. Indtil videre er det blevet til en gratis øl eller vin, når de spiser på én af de lokale restauranter, og lidt rabat ude i byen - men det er helt klar noget, vi gerne vil gøre mere af,” fortæller Henrik Lorentzen.

Stadionhjælper Kort Haderslev FK I Haderslev FK forsøger de at give noget tilbage til de folk, der hjælper til på Sydbank Park.

I den sønderjyske klub havde de førhen et plastikkort til medlemmer og frivillige, og det gav en del besvær.

”Det var selvfølgelig noget af et arbejde at holde styr på tidligere, men alt dette er blevet noget lettere, nu da kortene automatisk kommer og forsvinder afhængigt af medlemmets status - og rigtig smart at kortet henter billedet fra deres DBU-profil,” slutter Henrik Lorentzen.

Medlems- og fordelskortet er på forhånd designet i klubbens farver, og bliver synligt for kortindehavere i Fodbold app'en, lige så snart det er aktiveret i KlubOffice.

Hvis man opretter klubbens sponsorer i KlubOffice, kan de nemt klikkes ind på kortene. Der er desuden mulighed for at følge med i, hvor mange besøg der har været på den enkelte sponsor og fordel. Læs mere om, hvordan man får sponsorer med i klubbens system her