Datoerne for vores børnestævner er nu klar. Ved at klikke på nedenstående links kan du finde aktivitetskalenderen for foråret 2023 for 3:3 og 5:5.

Alle vores stævnerne afvikles i samarbejde med forskellige klubber, hvilket vi er glade for.

Her er en kort gennemgang af vores udbud:

3:3 Stævner:
Traditionen tro afvikles i samarbejde med lokale klubber de populære 3:3 stævner for U5-U6-U7 mix og U8 piger. Læs mere under 3:3 Stævner.

Lege/fodbolddag med forældre:
For de helt små - U4 og U5 drenge og piger, vil der også i efteråret blive afviklet en lege/fodbolddag med forældre, hvor en DBU instruktør vil organiserer træningen. Der sendes en særskilt indbydelse til klubberne. Læs mere under 3:3 Lege/fodbolddag.

Aftenstævner (Hverdagsstævner):
På udvalgte hverdage afvikles stævner på hverdage for U9, U10, U11 og U12 drenge. Hvis din klub skal deltage, kan du læse mere under 5:5 Aftenstævner.

5:5 Stævner:
På udvalgte dage afvikles DBU Lolland-Falsters stævner i samarbejde med forskellige klubber. Disse stævner er et tilbud til klubberne, hvor alle klubbens børnehold kan deltage - dog lidt forskelligt fra stævne til stævne. Hvilke rækker der udbydes, vil stå i særskilte indbydelser, som udsendes elektronisk til alle klubber, men som selvfølgelig også kan findes på denne hjemmeside. Læs mere under 5:5 Stævner.

Tilmeldingsfristen

Tilmeldingsfristen i foråret 2023 er rykket til halvanden uge før stævnet. Dette betyder at onsdag er sidste tilmeldingsfrist i KlubOffice.

Program

Programmet bliver sendt ud og lagt op på DBU Lolland-Falsters hjemmeside en uge før stævnet bliver afhold, hvor du altid finder den sidste gældende version.

Holdkontakter

Sørg for at holde jeres holdkontakter i KlubOffice opdateret, så det er de rigtige personer i klubben, som modtaget stævneprogrammet.

Pigeaktiviteter:
Pigeaktiviteterne kommer senere, når pigetrænerne har planlagt hvilke pigedage og andre aktiviteter der udbydes. Følge med på hjemmesiden ... Kig også forbi siden "DBU Lolland-Falsters pigefodbold-univers", hvor vi har samlet en masse nyttige oplysninger om pigefodbolden. Klik her: Pigefodbold

On-line på vores hjemmeside:
Du kan on-line læse alt om vores børnestævner ved at vælge Turneringer og stævner og Børn U4-U12, hvor vi har samlet alle vores tilbud. Vælg så enten Børn 3:3 stævner eller Børn 5:5 Stævner. Her finder du alt om stævnerne for 3:3 og 5:5 opdelt i Stævnedatoer, Praktiske oplysninger og Spilleregler.

Stævnedatoer 3:3. Klik her.
Stævnedatoer 3:3 leg/fodbolddag. Klik her.
Stævnedatoer 5:5 stævner. Klik her.
Stævnedatoer 5:5 hverdagsstævner. Klik her.

Alt tilmelding foregår via KlubOffice. Vi vil også i foråret, udgive stævneprogrammer her på hjemmesiden, som pdf-filer. God sæson til alle.

Service links:
Læs mere om DBU Lolland-Falster børnestruktur her.

Spørgsmål?

Simone 166X106
Koordinator Simone Hersleb Mathiasen