Duften af omklædningsrum.
Snakken om regler, resultater og sjove episoder.
Motion, fed hobby og social kontakt.

Er det svært at slippe spillerkarrieren? Eller måske trænerkarrieren? Det er fuldt forståeligt, for fodbold er jo verdens bedste hobby, sådan helt objektivt set, naturligvis.

Men du behøver ikke slippe fodboldlivet på banen helt, selvom du ikke længere kan lægge krop til glidende tacklinger og hovedstødsdueller.

Hvis du har spillet eller trænet fodbold i en årrække, kan du jo - stort set - reglerne i forvejen, så det er jo et godt forspring.

Og så kan omklædningsrummet, snakken, motionen og den sociale kontakt stadig være en del af dit fodboldliv. Det kan endda kombineres med spiller- eller trænerkarrieren ved siden af, hvis du ikke er klar til at slippe den del helt endnu.

Med et dommerkort i baglommen kan du selv planlægge din kalender, få motion og holde fast i fodboldlivet på banen. Og du får masser af kolleger at sparre med.

VELKOMMEN TIL NYE DOMMERE

Vi er altid glade for nye dommere. Ekstra glade, når der er tale om unge dommere. Vi håber at Oscar, David og Lasse vil få rigtig mange gode oplevelser på og udenfor banen.

Læs mere her ...


Dommerkurser 

Teori Eksamen (1 time) Tilmeld

FYSISK kursus:
21. januar (kl. 9.00-16.00) i Toreby
22. januar (kl. 9.00-16.00) i Toreby

24. januar kl. 17.
Fysisk fremmøde på
DBU Lolland-Falsters kontor i Nykøbing F

Tilmelding her senest 13. januar

 

Spørgsmål?

Simone 166X106
Koordinator Simone Hersleb Mathiasen
Ms 166X106
Formand for dommerudvalget Michael Skaarup