Det nye dommerudvalg vil arbejde på at udvide udvalget med kompetencer til især klassifikation af dommere og udviklere til Serie 1, LF-Serien, Sjællands- og Danmarksserien,.

I forbindelse med etableringen af det nye dommerudvalg har de tre hidtidige medlemmer John Kildsgaard, Khosro Solaimani og Milad Rajabi valgt at udtræde af udvalget.

”Vi takker alle tre for deres indsats i dommerudvalget, hvor de har gjort en stor indsats i arbejdet med at indrangere dommere til de lokale fodboldrækker samt til Sjællands-, og Danmarksserien,” siger Michael Skaarup, formand DBU Lolland-Falsters bestyrelse.

Dommerudvalgets nye formand Søren Knudsen ser frem til at udvalget kommer i gang med arbejdet.

”Jeg takker for den tillid bestyrelsen viser mig. Det er en vigtig opgave, der venter, og jeg vil i samarbejde med de øvrige medlemmer af dommerudvalget hurtigt trække i arbejdstøjet for at løse de opgaver, der er på dommerområdet. Vi skal have en øget synlighed omkring vores arbejde for at rekruttere flere dommere, fastholde eksisterende dommere og få hele dommerområdet udviklet yderligere,” siger Søren Knudsen.

Søren Knudsen er 59 år, uddannet journalist og aktiv dommer.

Soren Knudsen 500X319
Formand for dommerudvalget Søren Knudsen