DBU Lolland-Falster er Danmarks 5. største lokalunion med et stadigt stigende medlemstal. Vores administration ligger i Nykøbing F., hvor du vil få din daglige gang sammen med dine 3 kollegaer. Du får det primære ledelsesansvar for det administrative personale og det overordnede ansvar for de ca. 50 frivillige, der investerer deres fritid i at hjælpe os.

Som vores kommende administrationschef får du en dynamisk rolle for implementeringen af bestyrelsens visions- og udviklingsplaner, bliver ansvarlig for lokalunionens økonomi, føler dig hjemme i gældende fodboldregler og er samtidig en motiverende og inspirerende leder for dine medarbejdere.

Gør en forskel for 5.700 medlemmer
I stillingen som administrationschef for DBU Lolland-Falster har du stor indsigt i et bredt spektrum af discipliner. Du får den daglige administrative ledelse af drifts- og udviklingsopgaver efter bestyrelsens beslutninger.

Det er en alsidig stilling med vidt forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer ikke, at du kan det hele fra start, men med et stærkt drive bliver du med tiden hjemmevant i opgaverne.

Vi har dog en forventning om, at du har en god indsigt i:

  • Økonomifaglighed – erfaring med at styre økonomien fra en lignende stilling
  • Juridiske kompetencer – DBUs fodboldlov falder dig nemt, og du trives med at sætte dig ind i reglerne
  • Gode strategiske egenskaber – du er vant til at overføre en bestyrelsesbeslutning til dagligdagen, og få den implementeret i lokalunionen. Du kan omsætte fodboldpolitiske beslutninger til handling
  • Ledelseserfaring – som leder kan du motivere, udvikle og inspirere dine medarbejdere
  • Bestyrelsesbetjening – du sikrer, at bestyrelsen har et kvalificeret beslutningsgrundlag for de beslutninger, bestyrelsen skal træffe

Derudover får du en hverdag, hvor du skal servicere klubberne på Lolland-Falster, sikre at nedsatte udvalg og grupper informeres om væsentlige beslutninger og deltage i DBU Breddes LU-chefgruppe mv.

”Baglandet skal være i orden”
Som person ved du, hvad det vil sige, at ”baglandet er i orden”. Det indebærer nemlig, at du har en god struktur, er god til at prioritere dine opgaver, har en ordentlighed omkring dine ansvarsområder og bevarer dit overblik – også når du møder pres ”udefra”.

Du har gode kommunikative evner – både i skrift og tale. Du forstår vigtigheden af, at vi gennem god og ærlig kommunikation bevarer respekt og tillid omkring vores lokalunion. Dit menneskesyn er desuden præget af Fair Play – ligeværdighed og retfærdighed falder dig helt naturligt.

Du forstår fodboldspillet fra alle vinkler – også på et politisk niveau og kan med gode diplomatiske evner navigere i mange hensyn.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du har en administrativ og/eller ledelsesmæssige uddannelse bag dig.  Du kan læse mere om DBU Lolland-Falster her på hjemmesiden eller ved at følge vores hverdag på Facebook.

Sådan søger du
Ansøgningsfrist er den 24. maj 2024. Du kan søge stillingen her

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Nymann fra Nymann HR, som bistår os med rekrutteringen. .