Arrangørens opgaver ved Børnestævner, Futsal turnering og Indefodbold

Læs her hvilke opgaver arrangøren har ved Børnestævner, Futsal turnering og Indefodbold

Stævneledelse:
Pasning af tidtagerbord. Klubberne bedes sørge for at de personer - som passer tidtagerbord m.v. - er fyldt 16 år. De pågældende personer bør være tilstede, senest 15. minutter før første kamp.
Stille bolde og overtræksveste til rådighed ved trøjelighed (som eventuelt kan lånes hos DBU Lolland-Falster ved at henvende sig i administrationen). 

Godtgørelse til stævnearrangør:
I lighed med sidste sæson har DBU Lolland-Falster besluttet, at klubberne som stævnearrangør ved turneringskampe samt børnestævner i indefodbold/futsalsæsonen får et beløb til dækning af diverse omkostninger. Beløbene er fastsat således: Der udbetales kr. 150,- pr. påbegyndt time ved stævne/turnering.

Bolde:

Hvis spilles med FUTSALBOLDE. Læs mere her.

Holdkort:
Holdkort SKAL holdene selv have udfyldt elektronisk inden kampstart, og kan med fordel kopieres til de resterende kampe på dagen (se nedenstående vejledning). Bemærk gælder kun for Indefodbold Senior og Futsal Ungdom U13 – U18. 

Resultat:
Klubbernes eget ansvar, at indberette resultaterne. Der føres ikke resultater for børnestævner.

Udeblivelse:
Hvis et hold udebliver, skal dette oplyses til DBU Lolland-Falster senest 2 dage efter stævnet, da klubben tildeles en bøde. 

Vejledning til udfyldelse af holdkort på DBU’s Fodbold App:
(kun til telefoner med Android og IOS (Apple) styresystemer)

1. Download DBU’s Fodbold App (via Play butik til Android og App Store til Iphone/Ipad) – det er gratis

2. Log på med dit brugernavn og adgangskode ved at vælge det lille ”Tandhjul” nederst til venstre. Vær opmærksom på at brugernavn og adgangskode kan indeholde både store og små bogstaver. Gå herefter tilbage til forsiden.

3. Klik på boksen ”Værktøjskassen”

4. Vælg herefter på boksen ”Holdkort” og vælg den pågældende kamp under fanen ”Klubbens hold” - vælg den første kamp til stævnet ved at trykke på kampen!

5. Tryk på boksen ”Vælg spillere” – søg spillere frem ved at søge på årgang fra og til. Såfremt du har oprettet et hold i ”Kampklar”, kan du i stedet under ”Hold” vælge dit oprettede hold og så får du kun de spillere frem der er koblet på dette hold - Tryk "Søg"

6. Vælg de spillere der skal på holdkortet ved at klikke i de firkantede bokse ud for hver spiller så der står et "flueben" ud for spilleren. De valgte spillere er nu på holdkortet, som du kan se ved at trykke på boksen ”Holdkort”.

Holdkortet er nu færdigt - det er muligt at kopiére holdkortet til stævnet øvrige kampe ved at klikke på symbolet kopier spillere til holdkortet.