To fodboldspillere er kandidater til årets holdkammerat

To unge fodboldspillere fra Nivå-Kokkedal og Maribo er tættere på 100.000 kr. og titlen som Årets Holdkammerat

Feltet af kandidater til Årets Holdkammerat 2015 er nu skåret ind til ti personer, der har muligheden for at vinde titlen og 100.000 kr. til en sportsrejse for deres hold.

To af disse kandidater er 12-årige Noah El Ouaamari fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub og 14-årige Judith Bashige fra Maribo Boldklub.

Noah er blevet nomineret fordi han er en god ven både på og uden for banen, han er en fighter, men han er også den første til at hjælpe, hvis nogen på banen slår sig, uanset om det er medspillere eller modstandere.

Judith er blevet nomineret fordi hun er den der åbner for nye mennesker, altid møder op til træning, er der på sidelinjen, også selvom hun er skadet, kommer med positive tilråb og man kan altid se på medspillerne, når Judith er i nærheden.

I det næste stykke tid går jagten så ind på tre kandidater, hvor den ene vinder titlen som Årets Holdkammerat og dermed prisen på 100.000 kr. fra Nordea-fonden. Pengene er øremærket til en sportsrejse for Årets Holdkammerat sammen med resten af holdet eller træningsgruppen. 

Vinderen, der findes af et dommerpanel, offentliggøres ved Sport 2015-showet i Herning 9. januar 2016. Dommerpanelet består af interne forenings- og ungdomseksperter fra Danmarks Idrætsforbund (DIF) samt ungdomsforsker Søren Østergaard, daglig leder, Center for Ungdomsstudier. DIFs bestyrelse træffer den endelige beslutning om hvem, der skal være Årets Holdkammerat 2015.

”Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende for, at unge bliver i foreningslivet. Med denne pris ønsker DIF derfor at sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at de unge selv tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø for unge i foreningen,” siger Helle Carlsen, ekspert idræt børn og unge, DIF 

Kandidaterne er blevet nomineret af hhv. holdkammerater, venner, trænere eller ledere.

Alle ti kandidater inviteres med til det store sportsgallashow Sport 2015 i Boxen i Herning, lørdag den 9. januar 2016, hvor prisen også overrækkes til en af dem.Log ind