MENU

Masser af stævner for børn

Foråret 2019 er stadigvæk præget at skiftende vejr, men uanset vejret er der masser af stævner for børn i vores fodboldklubber. Er din klub også tilmeldt? Eller vil du blot finde stævneprogrammet elektronisk, så læs kig forbi vores hjemmeside

Masser af stævner for børn
Pigedage på tværs af klubber er kommer flot fra start

DBU Lolland-Falster tilbyder masser af forskellige stævner for børn. Stævnene er tilpasset DBU holdninger med masser af bold berøringer på små baner med fokus på den enkelte spiller. Nå ja, vi spiller også for at vinde, men det vigtigste er, at klubberne giver så mange som muligt adgang til, at prøve sine færdigheder af mod andre hold / spillere i verdens sjoveste spil.

På hjemmesiden under Turneringer og stævner kan fodboldens interessenter: trænere, klubledere, forældre og bedsteforældre altid under under Børn U4-U12 finde oplysninger om vores mange tilbud og stævner:

Næste stævne, sted, tid og tilmelding:

3:3 klik her
5:5 klik her
8:8 klik her
Pigedage klik her

Kamprogram:

3v3 stævne i B1938 lørdag d. 11. maj 2019
3v3 stævne i Østofte lørdag d. 19. maj 2019
5v5 hverdagsstævne i Guldborg mandag d. 13. maj 2019 for U10 A og B drenge
5v5 hverdagsstævne i B. Frem onsdag d. 15. maj 2019 for U8 A og B drenge
5v5 hverdagsstævne i LUIF onsdag d. 15. maj 2019 for U9 B drenge 
Klik her for at finde program til 5v5 hverdage ...

Praktiske oplysninger om regler og andre nyttige ting, som gør børne fodbolden til endnu bedre oplevelse for vores yngste spillere:

Praktiske oplysninger om 3:3 
Praktiske oplysninger om 5:5

Service links:

Find oplysninger om vores børne struktur her

Se denne video fra vores pigedag træf i NFC Nord, hvor rigtig mange klubber deltog med deres piger. Ialt var 79 piger tilmeldt. Skal vi være flere næste gang?

 

Log ind