CORONA: Status, anbefalinger og FAQ

Forsamlingsloftet hæves til 75 personer

Fra torsdag den 6. maj 2021 hæves det udendørs forsamlingsloft fra 50 til 75. Fodboldens Corona-regler opdateres, når de opdaterede retningslinjer fra Kulturministeriet er offentliggjort [05-05-2021].

CORONAVIRUS-situationen og regeringens/myndighedernes krav og anbefalinger ændrer sig hele tiden. Vær derfor opmærksom på, at indholdet på denne side og spørgsmål/svar løbende ændrer sig. 

Siden er senest opdateret 5. maj klokken 16.00. 

Det betyder følgende - vær opmærksom på, at dette løbende ændres:

Alle klubber bør følge DBUs guidelines for afviklingen af Corona-træninger. Læs mere i vores FAQ "Fodboldens corona-regler".

Derfor gør vi det
Det er vores ansvar, at vi både beskytter vores medlemsklubber, medarbejdere og hjælper myndighederne med inddæmning af coronavirus i Danmark. Vi vil derfor skærpe en række tiltag i forhold til ikke at øge risiko for smitte og dermed belastning af det samlede sundhedssystem.

Spørgsmål
Udover denne oversigt, har vi i højrespalten samlet svar på de mest stillede spørgsmål, så du løbende kan følge med i den nyeste udvikling og de nyeste anbefalinger:

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os 
info@dbulolland-falster.dk

Yderligere informationer
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om corona: www.coronasmitte.dk 

Den myndighedsfælles hotline er: 70200233 

Kulturministeriet: COVID-19 (kum.dk)

Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk 

Styrelsen for Patientsikkerhed: www.stps.dk 

Statens Seruminstitut: www.ssi.dk

Udenrigsministeriet: www.um.dk (rejsevejledninger)

Q&A er senest opdateret 21. april klokken 08.00. 

FAQ til protokollen for 'Fodboldens Corona-regler'

Corona og indendørsfodbold+

Her et en link med COVID-19 regler for indefodbold / futsal [Opdateret 30.10.2020].

OBS: Al indendørs idræt skal holdes lukket.

Genstart - gratis hjælp

Bestyrelsen har ekstraordinært, besluttet at vores klubrådgiver Martin Boesen vil tilbyde at hjælpe vores klubber med, at få kickstartet træningen, som vi kender det.

Generalforsamling og møder

Corona-restriktionerne levner ikke mange muligheder for fysisk mødevirksomhed i fodboldklubben. Men hvad kan I så gøre? Få overblik over retningslinjer og anbefalinger om bestyrelsesmøder og generalforsamlinger her.

Protokol for dommere

”Protokollen for fodbolddommere der dømmer under lokalunionerne under DBU Bredde” eller i daglig tale ’dommernes corona-protokol’ er ajourført.