Turneringen har ligget stille i flere måneder, og nu er det ved at være tid til at gøre sig klar til forårssæsonen 2022.

Som altid er det dog vigtigt at have styr på formalia, så jeres holds turnering går så gnidningsfrit som muligt.

Derfor har DBU Lolland-Falster lavet denne guide, så vi kan sikre at så få kampe som muligt, bliver afgjort udenfor banen.

Turneringssamarbejde

Da vi har turneringssamarbejde med DBU Sjælland for børn (U11 og U12), ungdom (U13-U19) og kvindesenior er det DBU Sjælland regler, der gælder. Læs her om reglerne for DBU Sjælland. 

For herresenior, Old Boys, Veteran og Master er det DBU Lolland-Falster turneringsreglement, der gælder.

Denne nyhed der derfor kun gældende for vores turnering.

Nye spillere
Har din klub efter den lange vinterpause sagt goddag til nye spillere på holdet, så er det vigtigt at I sikrer, at de kan bruges på holdet i turneringskampe.

Det gør I ved at indhente deres spillercertifikat, via KlubOffice, så I er sikre på at de er registreret korrekt i klubben.

 

Husk holdkortet i alle 8:8 og 11:11 kampe!
Som det har været gældende efterhånden en del år, så er det alfa og omega at I udfylder holdkortet i alle 8:8 og 11:11 kampe.

Ikke udfyldt holdkort medfører tabt kamp.

Det betyder at det er helt afgørende, at man får udfyldt holdkortet, før kampens begyndelse, for at sikre at det er resultatet på banen der tæller, fremfor at blive taberdømt udenfor.

Holdkort kan udfyldes vi DBU’s fodbold app, eller mit.dbu.dk.

 

Supplerende spillertilladelse
Er der spillere på holdet, som optræder for mere end en enkelt klub, så findes der forskellige muligheder.

En samlende betegnelse for disse er supplerende spillertilladelse, og det gør at ungdomsspillere med forældre i to byer eller M+32 spillere, der også spiller for et seniorhold, kan optræde for mere end en klub.

 

Spille fri – på tværs af sæson
Er du i tvivl om en spiller er spillet fri, så kan du læse reglerne her, og få styr på om I kan gøre brug af spilleren i forårets første kamp.

Husk at vinterpausen skal betragtes som en forlænget weekend, når der ikke er tale om et klubskifte.

Karantænedage
Som udgangspunkt er karantæne målt i spilledage, og derfor er det vigtigt at holde sig for øje om man har en spiller, der endnu ikke har afsonet sin karantæne, trods en lang vinter pause.

I DBU Lolland-Falsters Turneringsreglement §20, kan du læse mere om hvilke regler der gælder for karantæner, og hvordan du sikrer at dit hold ikke stiller med karantæneramte spillere.

Gratis redskaber til træneren

KAMPKLAR+

DBU Lolland Falster kan tilbyde en række redskaber til unionens fodboldtrænere. F.eks. KampKlar, et gratis holdværktøj, som er integreret i DBU Fodbold app'en og kan benyttes af spillere og trænere. Det kræver blot, at I har oprettet jeres Kampklar-hold via Kluboffice eller via Mit DBU.

Et fremragende IT-redskab, som kan give dig fuldstændig styr på dit hold. Kamp- og spillerdata får du automatisk og opdateret direkte fra vores system.

Få styr på dit hold med KampKlar.

Vi tilbyder desuden et kursus i brugen af KampKlar for alle klubbens trænere.

Tilføj dit turneringshold til KampKlar.

DBU TRÆNINGS PROGRAMMER TIL BØRNE- OG UNGDOMSTRÆNERE+

Hver uge får klubbens børne- og ungdomstrænere tilsendt to komplette sæt træningsprogrammer til hver enkelt årgang fra U6-U19, hvis de er oprettet som holdkontakt på et turneringshold i KlubOffice.

Se mere om de gratis træningsprogrammer her.

OBS: U6- og U7-trænere, der ikke deltager i stævner eller turnering, kan tilmelde sig via ovenstående link.

ØVELSESBANKEN+

Du kan også hente inspiration til træningen i Øvelsesbanken, hvor vi har samlet 300 øvelser og færdige træningspas til forskellige årgange inkl. øvelser med video: Øvelsesbanken > Træninger > DBU.

Den kan du finde her på dbulolland-falster.dk – ligesom du i øvrigt også kan finde den i DBU Fodbold app'en.

DBU FODBOLD APP'EN+

I Fodbold app-en kan du bl.a. finde kampprogrammer, stillinger, resultater og meget mere. Her kan du abonnere på alt fra kampændringer samt livescore og resultater fra alle kampe i DBU-systemet. Og meget, meget mere.

Fodbold app'en kan hentes kvit og frit på 
Google Play og i App Store.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til DBU Lolland-Falsters turneringer, så kontakt os.

Maibritt 500X319
Koordinator Maibritt Mathiasen
Hovedansvarsområder: Fællesturneringer med DBU Sjælland, 11 og 8 mandsturneringer, Dommerpåsætning, Vinterbold, Kampflytninger, Turneringsbestemmelser, Holdkort support, Kluboffice support, Dommertest/kurser, Intern og ekstern kommunikation, Sociale medier, Ad-hoc opgaver, Børne- og ungeudvalg, Mødekoordinering 54 82 67 68 50 85 05 26

KlubInfo

Har du kigget forbi vores KlubInfo på hjemmesiden, hvor vi har forsøgt at samle nyttige oplysninger omkring vores turneringer og stævner. Klik forbi her ...

Her finder du også vores FAQ (Ofte stillede spørgsmål) om vores turneringer og stævner. Klik her ...