Orlov og skader

Orlov

Ønsker du at tage orlov som dommer, skal du kontakte administrationen og informere herom. Som dommer er du berettiget til 6 måneders orlov, uden at du behøver at komme med begrundelser herfor og uden at det kan have indflydelse på eventuel indrangering. Du skal dog være opmærksom på at have bestået de forskellige testkrav såfremt din orlov er i perioden, hvor disse bliver afholdt. Har du ikke bestået test for indeværende år du vender retur, kan det have betydning for din indrangering.

Ønsker du at tage orlov i mere end 6 måneder, skal dommerudvalget tage stilling til, om dette får indflydelse på eventuel indrangering. Her kan dommerudvalget bede om yderligere informationer omkring begrundelsen for orloven.

Skader

Er du blevet skadet, skal du tage kontakt til administrationen og gøre det klart om det er på ubestemt tid, eller hvornår du forventer at være retur. Husk at prioritere at blive helt klar igen efter en skade, så du ikke bliver yderligere skadet. Ved langtidsskader (over 6 måneder) kan dommerudvalget beslutte om det skal have konsekvenser for ens indrangering.